Tänään oli laiska aamu, koirankaan kanssa ei jaksanu kunnon lenkkiä tehdä. Töissä meni päivä siivotessa takatiloja, mutta nyt on siistiä :) Töistä suoraan painelinkin sitten salille. Vähän isommilla painoilla tuli tehtyä saliohjelma läpi ja hyvin jakso. Vähän rankkaahan tuo oli, mutta apinanraivolla eteenpäin ja unelmien kroppa siintäen silmissä. Kyllä kannatti, aivan mahtava olo!

 

Kunhan kaupasta oltiin suoriuduttu, niin olikin sit aika lähteä Rikan kanssa lenkille. Olihan se kokeiltava, että löytyykö jaloista puhtia vielä parin päivän kunnon jalka rääkin jälkeen. Noh, hyvin meni lenkki ja jaksoin painaa menemään. Meinas kyllä yhdessä vaiheessa usko loppua, mutta ei se auttanu lopettaa ja jonkun ajan päästä jalka nous taas kevyemmin. Lopuks vielä kunnon spurtti ja sykkeen nostatus, ai että oli voittaja fiilis!

 

Tässäpä tämän hetkistä kuntoa:

IMG_0631-normal.jpg

 

 

Tänään onkin sitten vähän vanhoihin tapoihin ajautumista tiedossa, eli myöhäis syömingit miehen kanssa. Juustoquesadilloja ja naudanlihatortilloja, OMNOM! Mutta saanee kai sitä välillä vähän rennommin ottaa. Viikonlopunkin vois ottaa levon kannalta, tosin onhan se koira lenkkeilytettävä :)

 

Huomenna sitten perheen kanssa yhdessä touhuilua. Vähän synttäri humua ja Otavan kevätpäiviä. Ja mitä sitä nyt sit keksitään.