Johan se on taas tovi vierähtäny viime tekstistä, treenattu ja syöty on :) Joulukin oli ja meni ja joulukiloilta vältyttiin. Sama tahti pidettiin treenien kanssa jouluna kuin muulloinkin. Paino ei oo nyt hirveemmin laskenu eikä senttejäkään liiemmälti hävinny, mutta jotain on tapahtunu. Lihaksia rupee olemaan jo, ja rasva sulaa pikkuhiljaa lihasten päältä. Kyllähän tää välillä meinaa turhauttaa kun ei muka mitään tulosta tule, mutta kyllä nuo kuvat kertoo että niitä tuloksia tulee.

Tässäpä vähän tiivistystä kuvien muodossa, että mistä on lähdetty ja missä mennään nyt:

Kollaasi-normal.jpg

Vasen ylänurkka kertoo todellisen lähtötilanteen elokuussa 2011, painoa oli n.80kg ja iso kuva on otettu 23.12.2013, painoa n.59kg

Tuossa maanantaina salilla käydessä ja vattoja tehdessä tuli puhetta paikan personal trainerin kanssa. Kyllä vaan se palaute mitä sieltä sai, anto kummasti lisämotivaatiota hommaan. Keskivartalon lihakset on kuulema pirun hyvässä kunnossa, päälle päin sitä ei ehkä uskois mutta kai se niin on.

Tässä vähän kuvia jotta muutkin näkee sen totuuden vaatteiden alla:

IMG_1320-normal.jpgIMG_1340-normal.jpgIMG_1337-normal.jpg

 

Tänään tuli käytyä tekemässä tissitreeni ja eilen sitten selkä. Täytyy kyl sanoo että parhaat treenit tähän mennessä ja tästä ne vaan paranee ja kovenee, sillä haaste on otettu vastaan. Kaverin kaa päätettiin pistää leikkimielinen skaba pystyyn ja kattoo kumpa on paremmassa kunnossa 1.7.2014. Huonompikuntoinen tarjoo ruuat jossain ravintolassa. Eli reilu viisi kuukautta aikaa poltaa läskit pois ja hankkia sitä lihasta. Tässä asiassa onneksi ammattilainen auttaa ja katotaan mun ruokavalio kondikseen ja eiköhän myö katota treenitkin vielä.

20140114_111309-normal.jpg20140114_110938-normal.jpg

Punnerrusten välissä pienet poseeraukset ja siellä jo painot ja penkki ottelee seuraavaa liikettä, eli levityksii oli seuraavaks luvassa.

Nii ja tietysti tähän loppuun voi sit laittaa että mitähän tässä ollaan hakemassa :D

tavote-normal.jpg

Toi kroppa on vaan niin kaunis, varsinkin tuo vatsa <3