Eipä oo hetkeen tullu kirjoiteltua, pari vikaa viikkoa ollu vähän muuta mielessä. Viime viikolla esikoinen oli kovassa kuumeessa ja joutui sen vuoksi sitten myös sairaalaan. Onneks ei mitään kuitenkaan ollu vialla, vaikka mahaansakin valitteli ja umpilisäkkeen tulehdusta epäiltiin. Treeneilutkin jäi siis vähän vähemmälle. Kaks kertaa sain itteni salille ja juoksemaan vissiin sen kolme kertaa jos oikein muistan :)

 

Tällä viikolla tämä tyttö onkin ollu joka päivä töissä. Mutta kolme kertaa oon sentään jaksanu salilla käydä mutta juoksemassa vaan 3 kertaa, tavoite se 5 kertaa/viikko. Käytiin torstaina koiran kanssa Kalevankankaan metsässä juoksemassa polkuja pitkin ja oli ihan huippua. Jatkossa tulemme juoksemaan siellä useasti, sen verran tais molemmat tykätä. Eikä edes eksytty. Mut kyllä huomas tän viikon ekalla juoksulenkillä ettei oo tullu pariin viikkoon kunnolla juostua, mutta kyllä se siitä sitten helpotti ja vauhti kasvoi. Salilla tuli tällä viikolla tehtyä perustreeni koko kropalle sekä toiminnalinen (kahvakuula) treeni myöskin koko kropalle. Vissiin vaan juoksusta sen verran pohkeet kireänä, että kyykkyjen teko meinas jäädä. Mutta sain puristettu, tosin tyytyväinen en ollu.

 

Eilen kävin sitten tekee taas maksimivoimatreenin, ja ai että mikä fiilis oli, kun jalkaprässilläkin sain tehdyksi 10 toistoo 120kg painoilla. Ja muutenkin on taas voimat kasvanu, kun painot oli taas isommat kun viimeks :D

 

Ja mikä mahtavinta, paino on taas laskusuunnassa useamman viikon junnailun jälkeen. Vaaka näytti tänään 61,8kg. En edes muista millon olisin näin vähän painanu. Fressillä olis nyt tarjous että yksi PT tapaaminen ja kehonkoostumusmittaus 0euroa. Joutunee hyödyntää ja samalla täytyy sitten kysyä tuosta syksytä/alkutalvesta että kuka olis mulle sit hyvä treenari ja osais auttaa mua kohti kisakuntoa.

 

Mutta ei tällä erää enempiä. Tässä toin pojat mummolaan ja aamulla suuntaan itse kotia kohti ja työpalaveriin. Perjantaina tullaan sitten isännän kanssa myös tänne juhannuksen viettoon. Ens viikolla onneks vaan yksi päivä töitä ja sit lomaillaan heinäkuun alkuun.