Aika ja ilo liikuntaan rupeaa taas löytymään. Sunnuntaina oli kroppa niin kipeä ettei hetkeen ole ollutkaan. Tuli lauantaina heitettyä reilu tunnin lenkki koiran kanssa, pääsääntöisesti reippaasti kävellen mutta mahtu juoksuaskeliakin sekaan. Siihen päälle vielä parikyt minuuttia kahvakuulailua niin johan rupes koskemaan. Mut fiilis oli mitä mahtavin kyllä. Eikä nyt pidä rueta valittaa, eipä niitä tuloksia sohvalla lojumalla synny.

 

Käväsin tuossa vaa'alla pari päivää sitten, olihan tuota pari kiloa tullut takapakkia mutta ne nyt on äkkiä karistettu kun kattoo mitä syö ja juo vettä sekä liikkuu. Kohtsillään pitää tästä lähtee koiruuden kaa lenkille ja totutella tähän "omaan aikaan" kun lapset ovat isällään. Maanantaina käyn hakemassa salijäsenyyden jotta saan senkin puolen taas alotettua, suorastaan ärsyttää kun ei ole tullut salilla käytyä sitten elokuun alun. Tuntuu että lihakset on ihan kadonnu, vaan kaippa nuo tuolta taas löytyy.

 

Pitää taas rueta kattoo mitä sitä suuhunsa laittaa, tullu tota hiilarimössöö vedettyä ihan liikaa. Hetken jos malttais ollaa vhh-ruokavaliolla niin tulis tuloksia nopeasti ja löytyisi taas se motivaatio. Tänään siis kauppaan ja kahmimaan sieltä reilusti lihaa, kalaa, munia, rahkaa, raejuustoo yms. kasviksia unohtamatta :)

 

Ens viikolla, tai miksei jo viikonloppuna voisi lähtee koiran kanssa tutkimaan paikallisia metsiä, jos löytys joku kunnon metsälenkki jossa sais ladattua akkuja kunnolla. On tullu pääsääntösesti vaan tuota yhtä lenkkiä heitettyä ja nyt pitäs jotain uutta keksii ettei kyllästy.

 

Mutta tästä tätä projektia taas herätellään henkiin !