On ollu tämä elämän meno nyt sellasta että ei ole pahemmin tullut ajatuksia uhrattua treenamiselle, saatika tänne kirjottamiselle.

 

Mutta tosiaan tässä nyt on tapahtunut kaikenlaista ja treenaaminen on ollut lähinnä ihan lenkkeilyä, juosten ja kävellen. Mutta kunhan tämä elämä tästä taas tasaantuu ja asettuu uusiin uomiinsa niin sitten rupeaa taas tekstiä treeneistä ja muusta tulemaan.

 

Mitä nämä elämäntapahtumat sitten on. Noh, avioero ja töistä irtisanoutuminen sekä muutto toiselle paikkakunnalle. Tosin muutto on vielä edessä, mutta sekin tapahtuu tässä kuukauden sisällä. Ensin tavarat ja sitten minä ja koira perässä. Joten ei ole oikein ollut energiaa mihinkään "ylimääräiseen". On ollut voimat aika lopussa.

Mutta nythän tuo kuukausikin vaihtuu ja samalla voisin luvata että syyskuu totutellaan taas treenaamiseen ja minulle normaaliin elämään. Eli salille mars ensi viikolla. Voinee olla ehkä paras että alottelen taas tolla 1-jakosella ja teen sitä kuukauden ja sit siirryn tuohon 3-jakoseen mitä kerkesin hetken tehdä. Ikävä on kipeitä lihaksia ja sitä energistä oloa jonka treenaaminen saa aikaan. Kunhan saan kamani ja itseni siirrettyä pysyvästi Haminaan, niin alkaa armoton rutistus kohti unelmien kroppaa!

 

Näihin tunnelmiin.