Tänään oli siis viiminen tapaaminen PT:n kanssa tällä erää. Alkuun tehtiin kehonkoostumusmittaus ja katottiin se läpi, sekä verrattiin edellisiin. Tässä vähän tuloksia:

 

Kehonkoostumusmittaus 12.2.
- Paino 67,2kg
- Rasvaton paino 46,1kg, rasvamassa 21,1kg, proteiinit 9,1kg
- BMI 25,9 ja rasva% 31,4

Kehonkoostumusmittaus 17.4.
- Paino 65,1kg
- Rasvaton paino 45,9kg, rasvamassa 19,2kg, proteiinit 9,1kg
- BMI 25,1 ja rasva% 29,5

Kehonkoostumusmittaus 22.5.
-64,2kg
-Rasvaton paino 46,6kg, rasvamassa 17,6kg, proteiinit 9,4kg
-BMI 24,8 ja rasva% 27,4
 
Eli lähtötilanteesta on painoa lähteny "vain" 3kg, mutta rasvaa on lähteny 3,5kg ja lihasta tullu 0,3kg lisää :D Ja sitä lihasta sinne rasvan tilallehan tässä haetaan.
 
Alustavasti jo tuossa syksystä puhuttiin ja PT vaihtuu kun nykyinen muutta pois paikkakunnalta. Minä kiitän Teroa mahtavasta opastuksesta ja avusta projektin alkuun laittamisessa, tästä ei voi muuta kun jatkaa kohti tavoitetta :) Tällä tahdilla en kuulema itseäni enään joulun alla tunnista, eikä kuulema tunnista muutkaan :)
 
Kunhan oltiin höpöttelyt höpötelty, oli aika siirtyä treenien pariin. Maksimivoimaa testattiin tänään ja on kieltämättä aika voittajafiilis. 110kg painoilla meni jalkaprässi aika kevyesti, ottaen huomioon että eilen kävin tekee toiminnallisen treenin. Ja hauiskääntöjäkin jaksoin tehdä 10kg painoilla sen 10kpl, siis sen päälle mitä perusohjelmaan mulla kuuluu. Laittelen jossain vaiheessa noita mun treeni ohjeita tänne nähtäville, nyt ei jaksa :)
 
Aamulla käytiin Rikan kanssa reippaalla kolmen vartin lenkillä, Juosta koitin, mutta polvet sen verran kipeet että ei siitä oikein mitään tullu. Pitäs maltaa ja jaksaa venytellä pohkeet niin polvissa kipukin hellittäs. Mut hei nyt vähän tonnikalasalaattia naamariin ja kohta untenmaille. Aamulla pitäs taas aikasin jaksaa heräillä.