Tänään oli niin maanantai. Vireystaso oli aika alhainen, ja sain kuin sainkin pidettyä jonkin asteisen lepopäivän, eli ei juoksua eikä salia. Tuli sitä nyt kuitenkin aamulenkki käytyä koiran kanssa, puolituntia siinä meni niin kun aina työpäivinä.

 

Töissäkin oli jotenkin nahkeeta, ei vaan meinannu oikein irrota mutta näitähän on aina välillä. Pikkasen on vissiin ajatukset ja kiinnostuksen kohteet muuttunu. Ajattelin nimittäin lopettaa MeNaisten tilaamisen ja tilata itselleni sitten FitBody-lehden. Eksyipä tuossa eilen kaupasta matkaan Bodaus-lehti. Eräs mielenkiintoisen oloinen otsikko kannessa kiinnitti huomion, nimittäin "Pullukasta fitness-kisojen neljänneksi". Artikkeli kertoi reilu kolmikymppisestä, urautuneesta perheenäidistä joka muutti vaatekokonsa koosta 40 kokoon 34. Kummasti lisäsi taas motivaatiota ja anto tsemppiä kun luin artikkelin ja kun kuvia katsoi. Ite meen nyt koossa 36/38 ja silloin parivuotta sitten koko oli 44. Vuosia oon ollu kokoa 38/40, mutta kyllä mä sinne 34/36 kokoon itseni vielä saan.

 

Töiden jälkeen olikin sitten aika hakee pojat hoidosta ja lähtee koiran kanssa lenkille. Pakkasin pojat tupliin, laitoin juoksuvyön vyötärölle ja koira vyöhön kiinni ja eikun menoks. Enään ei siis ole mitään tekosyitä olla lähtemättä lenkille, vaikka Villellä olis ylipitkä työpäivä tai Ville olis jossain menossa yms. Sen verran mukavaa oli, että voi tehä moisen lenkin toistekin. Vaan kyllä myö vissiin oltiin varsin eriskummallinen näky tuolla raitilla, sen verran tuli katseita kanssa kulkijoilta :D

 

Tänään tällästä, huomenna jatkuu. Muutaman kerran viikossa kun sais tänne raapustettua, niin tästä olis jotain iloakin. Tunnin sisällä punkan puolelle, niin saa aamulla ittensä ja koiran liikkeelle vähän rivakammin kun tänään. Huomenna sitten onkin aika käydä antamassa kaikkensa kahvakuulan kanssa :)